Egészséges életmód és étkezés

WP_20150612_005Ebben az életkorban nagyon fontos a megfelelő és helyes táplálkozás. Vitaminokban, rostokban, fehérjékben gazdag étkeztetés. Évszakoknak megfelelő zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. Az ételkészítés során egészséges alapanyagok kiválasztása. A közelben lévő sóbarlang látogatása és használata a légúti megbetegedése céljából. A gyermekfelügyelet vezetője az egészségügy területén a gyermekek ellátásában és elsősegélynyújtásában több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik.

Az ételkészítés és az étkeztetés a higiéniás előírások betartásával történik. Az ételek helyben készülnek. Az alapanyagok megvásárlásakor törekszünk a szezonális zöldségek és gyümölcsök lehetőleg piaci vagy hazai termelői beszerzésére. A szülőkkel egyeztetve a gyermekek igényeihez igazodva próbáljuk a heti menüt kialakítani. Reggelire igyekszünk mindig friss pékárut tálalni. Az ebéd mindig kétfogásos. Tízóraira és uzsonnára is változatos ételeket kínálunk.

logo