Napközbeni gyermekfelügyelet 3. kerület, Óbuda

Legyen az Ön gyermeke is kópé csoportunk tagja!03-03

Napközbeni gyermekfelügyelet szeretetteljes, vidám, biztonságot nyújtó környezetben a budai hegyek lábánál. Az Ön gyermekét is szeretettel várjuk napközinkben!

Profi hozzáállás és biztonság

DSC_0351 (2)Petkovics Éva vagyok, a Góbé-Kópé Gyerekkuckó vezetője, én felelek a kis kópék fejlődéséért. Nemcsak családi napközi vezetői képzettséggel rendelkezem, hanem egészségügyi és úszóedző végzettséget is szereztem. Munkámat férjem is segíti, aki úszásoktatóként és óvodai testnevelőként évekig foglalkozott gyerekekkel. Azonban nem kizárólag szakmai tapasztattal rendelkezünk, hiszen a magánéletben négy gyermeket nevelünk. Higgye el, óbudai családi napközinkben a 3. kerületben biztonságban tudhatja gyermekét!

Rugalmasság és figyelmesség

02-02Tudjuk, hogy milyen nehéz szülőnek és gyermeknek egyaránt a beszoktatás időszaka, ezért nyugodtan látogathatják közösen napközinket az első pár alkalommal. Az első időszakban akár csak pár órára, hetente néhány alkalommal hozhatja gyermekét a napközinkbe.

Ha csak egy kis pihenésre van szüksége a szülőnek, alkalomszerűen is szívesen látjuk vendégül a kis kópékat gyerekkuckónkban.

Alapdíj nélkül, az igényekhez és a tényleges tartózkodáshoz viszonyított árszabással dolgozunk. A gyermekek betegsége esetén sem éri anyagi hátrány a szülőket!

Tanulás és fejlődés

WP_20150615_004Célunk, hogy napközinkben segítsük gyermeke fejlődését. Ilyen kicsi korban ezt még nem direkt tanítással szeretnénk elérni, hanem az értelmi képességek fejlesztésével. Ehhez olyan játékokat, játékos feladatokat végzünk velük, melyek javítják az észlelést, az érzékelést, az emlékezetet és kommunikációs folyamatokat. Ezért például sok kis mondókát, versikét tanítunk meg neki, melyet sokszor mozgással kísérünk. Természetesen gyermeke sokat rajzolhat és gyurmázhat is. Amellett, hogy az alkotás jó élménnyel tölti majd el, a finom motorika fejlődésében is segíti.

Közös játék

WP_20150622_003A nevelőhöz való kötődésnek köszönhetően a kisgyerekek könnyebben elsajátítják a társas kapcsolatok kialakítását. Ebben a közös játéknak is szerepe van. Fő célunk, hogy megtanulják a játékeszközök használatát és elsajátítását, valamint az egyszerűbb játékszabályok betartását.

05-05A játékokhoz olyan eszközöket használunk, melyek természetes alapanyagból készültek és nem sérülésveszélyesek, nagyméretűek és lekerekítettek. A gyerekkuckónkban kisgyermeke elsajátíthatja az úszás alapjait. Mindemellett kirándulásokat és sétákat is rendszeresen szervezünk.

Elsődleges az egészség

04-04Különösen fontosnak tartjuk a helyes táplálkozás hangsúlyozását, ezért a vitaminokban, rostokban, fehérjékben gazdag ételeket részesítjük előnyben. A fogásokat helyi termelők kiváló minőségű, szezonális terményeiből készítjük. Minden nap négyszeri étkezést biztosítunk: reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát.

Rólunk mondták

A Góbé Kópét, – vagyis Évát – azoknak ajánlom, akiknek nem a külsőségek, hanem a belső tartalom a fontos. Nincs csillivilli kamu játék, tornaterem meg ugrálóvár, meg hindi nyelvoktatás. Van viszont óriási és igazi(!) szeretet, odafigyelés, ráhangolódás, érzelem.

/Edit (Hanna anyukája)/

Az első héten a napi 25. telefonálásommal sem tudtam kiakasztani őket. 😀 Erről azért igen hamar leszoktam, megtudtam, hogy Évának nagy tapasztalata van az egészségügy és a nevelés terén, pedagógiai végzettsége mellett 4 gyermeke is van, szóval viszonylag hamar felhagytam az anyaparával 🙂

/Edit/

Éva nagyon sok színes programmal készül, van farsangi és születésnapi buli, fejlesztő torna, kézműves foglalkozások, Anyák napja (szívszorító meglepetésekkel), úszás, állatkert… és még sorolhatnám, merthogy mindig kitalál valami újat, hogy a gyerekek és szülők kedvében járjon.

/Ágnes/

Fantasztikusan finom ételeket készítenek, hihetetlen változatosan válogatják össze a heti menüt, és bármilyen diétás ételt is megfőznek a kismanóknak, ha szükséges.

/Edit/

01-01

Könnyű megközelíthetőség

Napközbeni gyermekfelügyelet 3. kerület, Óbuda

A Gópé Kópé Gyerekkuckó Budapesten, a budai hegyek lábánál található. Központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető családi házunkban hoztuk létre napközinket. A gyerekkuckó hétköznaponként 8:00-tól 17:00 óráig tart nyitva. Bár az állandóságot tartjuk szem előtt, napirendünk igazodik a gyermekek igényeihez.

Ha biztonságos, élményekkel teli gyerekkuckóban szakértőkre szeretné bízni gyermekét napközben, forduljon hozzám bizalommal!

Petkovics Éva

Cím: 1037 Budapest, Góbé utca 14.07-07

Telefon: +36 20 535 81 56

E-mail: info(gobekope)gobekope.hu

Napközbeni gyermekfelügyelet, gyerekkuckó 3. kerület, Óbuda. Várjuk szeretettel!

logo